gadaka - komentarze |
heyahNareszcie do was pisze gorączka nieco spadła wieć moge troche posiedzieć przy kompie!!!!!!!! Jutro jaede na konkurs recytatorski,niestety mam katar i będe musiała mówić przez nos,ale i tak bym nie wygrała!!!!! ![]() Mamy kolejny test!!!!!!!!!!!!!! |
|
Tak napisali inni: |
24.03.2005 :: 07:03 :: dcz204.neoplus.adsl.tpnet.pl Kamil Wow! Dziewczyny ale macie fajnego bloga! Kocham Agę! Aga wejdziesz na mojego bloga i napiszesz czy będziesz ze mną chodzić? Proszę! To mój adres: www.cosdlamezczyzn.talk.pl dasz mi swoje zdjęcie (koniecznie na goło, możesz mieć majtki lub stanik) na moją stronkę? Jak wpadniesz to się dowiesz po co. Acha i w komentarzu daj mi odpowiedź, ale musisz być zalogowana. OK? Trzymaj się kochanie.:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* |
23.03.2005 :: 19:23 :: awb216.neoplus.adsl.tpnet.pl Cytrynka Siemka =) Bardzo fajny blog.... i szablonik !! Wpadnij do mniewww.cytrynka-14.blog.onet.pl ![]() |
22.03.2005 :: 21:05 :: bak91.neoplus.adsl.tpnet.pl cappy :) ej... co z moimi komciami?? Czekam......... |
Talk.pl :: Wróć |